Playmobil: Magnum p.i. Ferrari 308 GTS Quattrovalvole (71343)

28,030 Ft / db

A Playmobil: Magnum p.i. Ferrari 308 GTS Quattrovalvole (71343) leírása:

A "Magnum, p.i." sorozat az 1980-as években robbant be a köztudatba, és a Playmobil most lehetővé teszi a rajongók számára, hogy a sorozat egyik legemblematikusabb tárgyával, a Ferrari 308 GTS Quattrovalvole-lel játsszanak egy különleges játékkészlet formájában.



A Ferrari 308 GTS Quattrovalvole a sorozat alatt Thomas Magnum (Tom Selleck által játszott) ikonikus járműve volt. A Playmobil most ezt az autót életre kelti, a klasszikus piros színnel és a sorozatban bemutatott számos részlettel, beleértve a bukólámpákat és a nyitható csomagtartót. A jármű kialakítása olyan, mint az eredeti autó, és egy kis Playmobil figura számára tervezve, így a gyerekek hűségesen újraalkothatják Magnum kalandjait. A szettben négy figura található, akik a sorozat főszereplőit ábrázolják: Thomas Magnumot, T.C.-t, Rick-et és Higginst. Minden figura gondosan kidolgozott, hogy megfeleljen a karakterek ikonikus kinézetének.



Ezenkívül a játékkészlethez tartozik egy papagáj figura, ami hűen tükrözi a sorozatban látható papagájt, valamint egy pálmafa, amely a Hawaii szigeteken játszódó sorozat hangulatát idézi. A kiegészítők között megtalálhatók a sorozatban látható tárgyak, mint a távcső, a kamera és a walkie talkie, valamint olyan kiegészítők, amelyek hozzáadnak a játékhoz, mint a baseball sapka vagy a karóra.



Összességében ez a 48 darabos Playmobil készlet a tökéletes ajándék mindazoknak, akik rajongói a "Magnum, p.i." sorozatnak, vagy csak egy egyedülálló és szórakoztató járművet és karaktereket szeretnének hozzáadni Playmobil gyűjteményükhöz.



Jellemzők:

- Playmobil játékszett

- Magnum, p.i. széria

- Ferrari 308 GTS Quattrovalvole

- 4 Playmobil figura

- 1 papagáj

- Más kiegészítők: 1 magnum, p.i. Ferrari 308 GTS Quattrovalvole, 1 pálmafa, 1 ülőrúd a papagájnak, 1 távcső, 1 kamera, 1 walkie talkie, 2 baseball sapka, 1 karóra, 1 pár karmandzsetta

- 48 darabos

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Fiúknak
Cikkszám:
9713438
Vonalkód:
4008789713438

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl