Playmobil: Novelmore vs. Burnham Raiders - Lovagi torna (71210)

15,830 Ft / db

A Playmobil: Novelmore vs. Burnham Raiders - Lovagi torna (71210) leírása:

A Playmobil Novelmore vs. Burnham Raiders - Lovagi torna (71210) egy izgalmas készlet, amely egy lovagi torna versenyszámát ábrázolja. Ebben a versenyben McGriffin tábornok egy katapulttal méri össze erejét Tyragonnal, a Burnham Raiders sárkánykiképzőjével, aki egy tűzsárkánnyal érkezik a küzdelemhez. Ez a készlet lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy eljátsszák a lovagi tornák izgalmas pillanatait és a két ellenséges frakció összecsapásait.



A készlet tartalmaz két figura: McGriffin tábornok és Tyragon sárkánykiképző, akik részletesen kidolgozottak és készen állnak a párbajra. A versenyhez egy katapult is tartozik, amellyel McGriffin tábornok lövöldözhet, valamint egy tűzsárkány, amelyet Tyragon irányíthat a magasból.



A kiegészítők között megtalálhatók fegyverek, hálók és egyéb kiegészítők, amelyek még izgalmasabbá teszik a párbajt és a játékot.



A Playmobil Novelmore vs. Burnham Raiders - Lovagi torna készlet egy fantasztikus választás minden olyan gyermek számára, aki szereti a lovagi kalandokat és a középkori küzdelmeket. Ez a készlet inspirálja a kreatív játékot és a szerepjátékot, miközben a gyerekek részt vehetnek a lovagi tornák világában, és elképzelhetik, milyen lehet a lovagi küzdelem a két rivalizáló frakció között. Legyen ez a készlet a gyerekek kedvenc játéka a lovagi kalandok és csaták világában!

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Fiúknak
Cikkszám:
9712103
Vonalkód:
4008789712103

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl