Playmobil: Patkolókovács Ben & Achilles (71357)

5,860 Ft / db

A Playmobil: Patkolókovács Ben & Achilles (71357) leírása:

A Playmobil "Patkolókovács Ben & Achilles" (71357) egy izgalmas játékszett, amely egy patkolókovács életét és munkáját mutatja be a Vízesés farm környékén. A szett tartalmaz egy patkolókovács figurát, Ben-t, aki lelkesen tanulja a patkolást.



A kiegészítők között megtalálható egy ló, Achilles, aki megkapja a saját egyedi patkóját. Ben minden nap gondosan előkészíti a munkát, ellenőrzi a felszerelést, majd megtisztítja a patkót, mielőtt hozzáfogna a patkoláshoz. Az üllő, a patkófogó, a kalapács és a többi eszköz mind a műhely részét képezik, és segítik Ben-t a patkolás során.



A szett bemutatja a patkolás folyamatát, és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy részesei legyenek ennek a hagyományos kézműves mesterségnek. Emellett az interaktív játék során a gyerekek saját történeteket hozhatnak létre a patkolókovács és a ló körül, ami szórakoztató és kreatív élményt nyújt számukra.



Tartalma:

- Figura: 1 patkolókovács;

- Állatok: 1 ló;

- Kiegészítők: 1 sapka, 1 kantár, 1 vezetőszár, 1 kerítésdarab, 1 üllő, 1 patkófogó, 1 kalapács, 1 ráspoly, 1 vödör, 1 kovácsműhely

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9713575
Vonalkód:
4008789713575

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl