Playmobil: Pizsama-party a felhok felett (71362)

7,820 Ft / db

A Playmobil: Pizsama-party a felhok felett (71362) leírása:

A Playmobil "Pizsama-party a felhők felett" (71362) egy különleges játékszett, amely egy varázslatos alomvilág részleteit idézi meg. Ebben az álomszerű készletben a gyermekek részt vehetnek egy szivárványhercegnők által rendezett pizsama-partyn a felhők felett.



A játék tartalmaz két szivárványhercegnő figurát, akik kényelmes felhő függőágyaikban pihennek és szórakoznak. A párnacsaták után az álmok világába szállnak, ahol a felhők gyengéden álomba ringatják őket.



A kiegészítők között találhatók paplanok, párnák, dekorációs csillagok és szívek, szőnyeg, éjjeli szekrény, tükör, fésű, kincsesláda, plüssmackó, alsóneműk, díszes agancs, gyémántok, koronák, hajpántok és papucsok, amelyek segítségével a gyermekek még gazdagabbá tehetik az alomvilágban való játékot.



A Playmobil "Pizsama-party a felhők felett" (71362) lehetőséget teremt a gyermekek számára, hogy eljátsszák az alomvilágban tartott pizsama-parti élményét, és elmerüljenek a szivárványhercegnők álomszerű világában. Ebben a varázslatos készletben a kreativitás és a szórakozás összeolvad, miközben a gyermekek álomba ringathatják legjobb barátaikat a felhők felett.



Tartalma:

- Figurák: 2 szivárványhercegnő

- Kiegészítők: 2 felhő függőágy, 2 paplan, 2 párna, 2 dekorációs csillag, 2 dekorációs szív, 1 szőnyeg, 1 éjjeli szekrény, 1 tükör, 1 fésű, 1 kincsesláda, 1 plüssmackó, 2 alsószoknya, 1 díszes agancs, 6 gyémánt, 2 korona, 1 macskafüles hajpánt, 2 tiara, 2 pár papucs

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Lányoknak
Cikkszám:
9713629
Vonalkód:
4008789713629

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl