Playmobil: PLAYMO-Friends Virágárus figura (70974)

1,350 Ft / db

A Playmobil: PLAYMO-Friends Virágárus figura (70974) leírása:

Ismerd meg a természet és a város találkozását a Playmobil Playmo Friends "Virágárus" figurájában! Ez a karakter a növények és a városi élet iránti szenvedélyt idézi fel. Az élethű részletekben gazdag figura egy stílusos zöld gumicsizmában pompázik, ami tökéletesen kifejezi a virágárus mindennapi munkáját és az időjárás kihívásaival való megbirkózást.



Minden virágárus nélkülözhetetlen kelléke a locsolókanna, mely nem csak a virágok ápolásához, de a városi kertészkedés romantikájához is hozzájárul. A mellékelt virágcsokor lenyűgöző színkavalkádjával és gondos kidolgozottságával hűen tükrözi a természet szépségét és a virágárus művészi érzékét.



A "Virágárus" figura tökéletes kiegészítő minden városi vagy kertészeti Playmobil környezethez, lehetőséget kínálva a gyerekeknek, hogy megismerjék a természet és az ember harmonikus kapcsolatát. Egy igazi gyöngyszem a Playmobil gyűjteményben, mely mind a fiatalok, mind a felnőttek szívét megdobogtatja. Emeld a játékélményedet ezzel a gyönyörű, virágárus Playmobil figurával!



Jellemzők:

- Playmobil PLAYMO-Friends Virágárus

- Locsolókanna

- Virágcsokor

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9709745
Vonalkód:
4008789709745

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl