Playmobil: Szivárványpörgettyű hercegnovel (71364)

2,700 Ft / db

A Playmobil: Szivárványpörgettyű hercegnovel (71364) leírása:

A Playmobil "Szivárványpörgettyű hercegnővel" (71364) egy kreatív és varázslatos játékszett, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját szivárványokat hozzanak létre egy szórakoztató eszköz segítségével.



A játék tartalmaz egy szivárványhercegnő figurát, aki pehelykönnyű felhőszoknyában pompázik. A fő attrakció azonban a szivárványpörgettyű, amelyet a hercegnő forgathat. Amikor a pörgettyű gyorsan forog, varázslatos szivárványok jelennek meg a körülötte lévő területen.



A kiegészítők között található fejdísz, alsószoknya, felhőszoknya és klipsz is, amelyek további lehetőségeket kínálnak a kreatív játékhoz és a szivárványok létrehozásához.



A Playmobil "Szivárványpörgettyű hercegnővel" (71364) segít a gyermekeknek kifejezni kreativitásukat, és varázslatos szórakozást kínál, amikor megfigyelhetik, ahogy a szivárványok körülöttük megjelennek a pörgettyű segítségével. Ez a szett lehetővé teszi, hogy a gyerekek saját varázslatos történeteket hozzanak létre a szivárványhercegnővel és a szivárványokkal.



Tartalma:

- Figura: 1 szivárványhercegnő

- Kiegészítők: 1 fejdísz, 1 alsószoknya, 1 felhőszoknya, 1 klipsz, 1 szivárványpörgettyű

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Lányoknak
Cikkszám:
9713643
Vonalkód:
4008789713643

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl