Playmobil: Utcasepro autó (71432)

10,950 Ft / db

A Playmobil: Utcasepro autó (71432) leírása:

A Playmobil Utcaseprő Autó (71432) egy praktikus játékszett, amely bemutatja az utak és járdák tisztántartásának fontosságát, és azt, hogy milyen fontos szerepe van az ilyen munkát végző embereknek. Ez a szett rávilágít arra, hogy a rend és tisztaság a városok szépségének és biztonságának kulcsa.



Az utcaseprő autó egyik fontos eszköze a városi tisztításnak, és ez a játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek egy férfi figurán keresztül ismerjék meg ennek a munkának a fontosságát. A figurához tartozik egy sapka is, ami a munkavédelmet és a higiénia fontosságát hangsúlyozza.



Az utcaseprő autó valósághű forgó seprőkefékkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik a gondos és alapos tisztítást. A játékszett egyszerűsége és funkcionalitása azt hangsúlyozza, hogy a közterületek tisztántartása és az utak rendben tartása mindannyiunk felelőssége.



A Playmobil Utcaseprő Autó (71432) játék tanulsága az, hogy a rend és a tisztaság nem csak esztétikai szempontból fontosak, hanem az emberek és a városok jólétének alapja is. Legyen részük ebben a szettben, és segítsenek a gyermekeknek megérteni a közösségi felelősségüket és az utcáink tisztántartásának fontosságát.



Tartalma:

- Figura: 1 férfi;

- Kiegészítők: 1 sapka, 1 utcaseprő autó

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9714329
Vonalkód:
4008789714329

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl