Playmobil: Varázslatos kirándulás a kis pegazussal (71363)

5,860 Ft / db

A Playmobil: Varázslatos kirándulás a kis pegazussal (71363) leírása:

A Playmobil: Varázslatos Kirándulás a Kis Pegazussal (71363) egy varázslatos játékszett, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy részt vegyenek a szivárványhercegnő csodálatos utazásában és kalandjaiban. Ebben a játékban a szivárványhercegnő és két pegazuscsikója az égi kalandok és repülés világában vesznek részt.



A játékszett tartalmaz egy szivárványhercegnő figurát, aki készül a repülésre, valamint két aranyos pegazuscsikót. A szivárványhercegnő repüléshez készülődik, és ehhez tartozik egy felhőrepülő szivárványszalagokkal, amely segít neki repülés közben irányítani a pegazusokat.



A repülős sapka és az alsószoknya további kiegészítők, amelyek a repüléshez szükségesek, és segítenek a szivárványhercegnőnek a felkészülés során.



A Playmobil Varázslatos Kirándulás a Kis Pegazussal (71363) játék lehetőséget teremt a gyermekek számára, hogy eljátsszák a repülés és az égi kalandok izgalmát. A szivárványhercegnő és a pegazusok közös kalandjaik során felfedezhetik az égi világ szépségét és csodáit. Legyenek részük ebben a szórakoztató és varázslatos játékszetben, és repüljenek a szivárványok és felhők között a Playmobil szivárványhercegnőjével és pegazuscsikóival!



Tartalma:

- Figura: 1 szivárványhercegnő;

- Állatok: 2 pegazuscsikó;

- Kiegészítők: 1 felhőrepülő szivárványszalagokkal, 1 repülős sapka, 1 alsószoknya

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Lányoknak
Cikkszám:
9713636
Vonalkód:
4008789713636

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl