Playmobil: Varázslatos pegazus szivárvánnyal (71361)

11,740 Ft / db

A Playmobil: Varázslatos pegazus szivárvánnyal (71361) leírása:

A Playmobil Varázslatos Pegazus Szivárvánnyal (71361) egy gyönyörű játékszett, amely a fantázia és a csodák világába vezeti a gyermekeket. Itt a szivárványhercegnő és barátja gondoskodnak az égi pegazusról, és együtt fedezik fel az égi kalandok rejtélyes szépségét.



A játékszett tartalmazza a csodás pegazust, amely a szivárvány és a pegazus tetszés szerinti díszítésére is lehetőséget nyújt a hozzá tartozó kis ékkövekkel. A szivárványhercegnő pehelykönnyű felhőszoknyában és rengeteg kiegészítővel rendelkezik, hogy az égi pegazus gondozásáról és etetéséről gondoskodhasson.



A játékszettben található extra meglepetés egy igazi fésű, amely segít a pegazus szőrzetének gondozásában. Az ékkövekkel díszített tárolókosarak és sokféle ékszer, mint a csillagok, szívek, gyémántok, masnik, holdak és koronák, lehetővé teszik a hercegnő és a pegazus számára, hogy mindig ragyogóan nézzenek ki.



A Playmobil Varázslatos Pegazus Szivárvánnyal (71361) játék segít a gyermekeknek fejleszteni a kreativitásukat és elmerülni egy varázslatos világban, ahol a csoda és a barátság uralkodik. Legyen részük ebben a szórakoztató játékszetben, és utazzanak el az égi kalandok csodálatos világába a szivárványhercegnő és a pegazus oldalán!



Tartalma:

- Figurák: 1 szivárványhercegnő, 1 herceg;

- Állat: 1 pegazus;

- Kiegészítők: 1 szivárvány tárolókosarakkal és sokféle ékszerrel (6 csillag, 6 szív, 6 gyémánt, 6 kicsi masni, 6 nagy masni, 6 hold, 6 korona), 1 tiara, 1 alsószoknya, 1 felhőszoknya, 1 klipsz, 1 jogar, 1 repülős sapka, 1 pár karmandzsetta, 1 üvegládika fedéllel, 1 hat részes lovas készlet, 1 két részes hám, 1 vödör, 2 alma, 2 fű, 1 széna, 1 sárgarépa, 2 korona, 1 fésű

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Lányoknak
Cikkszám:
9713612
Vonalkód:
4008789713612

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl