Playmobil: Üveghulladék-gyűjto (71431)

19,790 Ft / db

A Playmobil: Üveghulladék-gyűjto (71431) leírása:

A Playmobil: Üveghulladék-gyűjtő (71431) egy játékszett, amely környezettudatosságra és az újrahasznosítás fontosságára hívja fel a figyelmet. Ebben a játékban a sofőr és a segítő nő izgalmas küldetésre indulnak, hogy gyűjtsék és szállítsák el az üveghulladékot.



A játékszett tartalmaz egy teherautót, amelynek nyitható rakodófelülete van, valamint egy forgatható és kihúzható darut, amely segít az üvegekkel teli konténerek felemelésében és szállításában. A nagy daru könnyedén emeli fel a nehezebb terheket a rakodófelületre, és lehetővé teszi az üveghulladék hatékony szállítását.



A sofőr és a segítő nő a szett részeként érkeznek, és mindketten készek a munkára. A kiegészítők között találhatók üvegek, ládák és kosarak, amelyek segítségével az üveghulladékot rendesen tárolhatják és szállíthatják.



A Playmobil Üveghulladék-gyűjtő (71431) játék segít a gyermekeknek megérteni az újrahasznosítás fontosságát, a hulladékkezelés folyamatát és a környezettudatosság szerepét a fenntartható jövőben. A játék inspirálja a gyermekeket arra, hogy odafigyeljenek a környezetvédelemre, és szerepet vállaljanak a hulladék csökkentésében és az újrahasznosításban. Legyenek részük ebben a tanulságos és szórakoztató játékszettben, és legyenek a környezettudatosság hősei!



Tartalma:

- Figurák: 1 nő, 1 férfi;

- Kiegészítők: 1 teherautó, 2 konténer, 1 láda, 1 kosár, 4 üveg

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9714312
Vonalkód:
4008789714312

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl