Playmobil: Virtuális osztályterem (71330)

7,820 Ft / db

A Playmobil: Virtuális osztályterem (71330) leírása:

A Playmobil City life szériája bemutatja a jövő osztálytermét: a Virtuális osztálytermet. Ebben az egyedülálló térben a gyerekek korszerű eszközökön keresztül fedezhetik fel a tudomány és a technológia világát, ráadásul mindezt játékosan!



A szett központi eleme egy működő projektor, amelynek segítségével interaktív előadásokat és prezentációkat vetíthetünk. A modern osztályteremben nemcsak a tanár, de maga a tananyag is digitális formában jelenik meg, köszönhetően a szetthez tartozó tabletnek és a digitális tanárnak. Az igazi élményt azonban a két VR (virtuális valóság) szemüveg nyújtja, melyekkel a diákok egy teljesen új dimenzióba léphetnek, és a tananyagot sokkal izgalmasabb módon ismerhetik meg. A két speciális kesztyű pedig az interaktív élményt teszi teljessé, lehetővé téve a virtuális környezetben történő közvetlen interakciót. A játékszettben található két Playmobil figura: egy tanár, aki a technológia és az oktatás újításaiban jártas, valamint egy diák, aki izgatottan várja, hogy belevethesse magát a digitális tanulás új dimenziójába.

Ez a 17 darabos játékszett nemcsak szórakoztató, de tanít is. A Virtuális osztályteremmel a gyerekek megismerhetik a technológia és az oktatás összefonódásának előnyeit, miközben fejlesztik kreativitásukat és problémamegoldó készségüket.



Jellemzők:

- Playmobil játékszett

- City life széria

- Virtuális osztályterem

- 2 Playmobil figura

- Más kiegészítők: 1 projektor, 1 vetítővászon, 1 tablet, 1 digitális tanár, 2 VR szemüveg, 2 kesztyű

- 17 darabos

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9713308
Vonalkód:
4008789713308

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl