Playmobil: Várostakarító csapat (71434)

5,080 Ft / db

A Playmobil: Várostakarító csapat (71434) leírása:

A Playmobil: Várostakarító Csapat (71434) egy játékszett, amely hangsúlyozza az utcák tisztaságának és rendezettségének fontosságát a városi környezetben. Ebben a játékban a várostakarító csapat tagjai felelősek a kosz és a falevelek eltávolításáért, hogy az utak biztonságosak és szépek maradjanak.



A szett tartalmaz két férfi figurát, akik a várostakarító csapat tagjai. Mindketten felszerelkeztek a munkához szükséges védősisakkal és fülvédőkkel. A figura képes tolni a szemetest, ami segít a szemét és a hulladék összegyűjtésében és szállításában.



A kis kocsi, a levélkupacok, a gereblye, a seprű, a levélszívó és az ágak a kiegészítők között találhatók, amelyek a várostakarító csapat munkáját segítik. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy az utcákat tisztán és rendezetten tartsák, és hozzájárulnak a városi környezet szépségéhez.



A Playmobil Várostakarító Csapat (71434) játék inspirálja a gyermekeket arra, hogy értékeljék a környezetük tisztaságát és rendjét. Megmutatja nekik, hogy mindenki szerepet játszhat a városi környezet ápolásában és szépítésében. Legyenek részük ebben a tanulságos és felelősségteljes játékszettben, és segítsenek a várostakarító csapatnak megőrizni az utcák tisztaságát!



Tartalma:

- Figurák: 2 férfi;

- Kiegészítők: 1 kis kocsi, 9 levél, 2 sisak, 1 fülvédő, 1 gereblye, 1 seprű, 1 levélszívó, 2 ág

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9714343
Vonalkód:
4008789714343

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl