Playmobil: Várostakarítás elektromos járművel (71433)

7,040 Ft / db

A Playmobil: Várostakarítás elektromos járművel (71433) leírása:

A Playmobil Várostakarítás Elektromos Járművel (71433) egy olyan játékszett, amely az ökológiai szemléletre és a várostakarítás fontosságára hívja fel a figyelmet. Ez a készlet egy női figura segítségével mutatja be, hogyan gondoskodhatunk környezetünk tisztaságáról és szépségéről.



A játék tartalmaz egy modern elektromos autót, amely környezetbarát módon járja a várost, és a várostakarítás fontos eszközeivé válik. A kiegészítők között megtalálható egy sövényvágó, egy lapát, egy vödör, egy szemetes, egy seprű, egy szemeteszsák, valamint négy levél és négy ág, amelyek segítenek a játék során a város tisztántartásában. A figura egy sapkával is ellátott, hogy védve legyen a nap és a szél ellen.



A Playmobil Várostakarítás Elektromos Járművel (71433) játék arra ösztönzi a gyermekeket, hogy ismerjék fel a környezetvédelem és a várostakarítás fontosságát, miközben élvezik a szórakoztató játékot. Ezenkívül lehetőséget nyújt arra is, hogy a gyermekek megismerjék az elektromos járművek szerepét a fenntarthatóság és a környezetbarát közlekedés terén. Legyen részük ebben a tanulságos és szórakoztató játékszettben, és segítsenek a városuk tisztaságának megőrzésében és a fenntartható jövő kialakításában!



Tartalma:

- Figura: 1 nő;

- Kiegészítők: 1 elektromos autó, 1 sövényvágó, 1 lapát, 1 vödör, 1 szemetes, 1 seprű, 1 szemeteszsák, 4 levél, 4 ág, 1 sapka,

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9714336
Vonalkód:
4008789714336

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg