Playmobil Wiltopia Adventi kalendárium - Állatok világa kirándulás - 71006

17,020 Ft / db

A Playmobil Wiltopia Adventi kalendárium - Állatok világa kirándulás - 71006 leírása:
Hová tartoznak a világ állatai? Tegyél egy állatos utazást a világ körül! A karácsony előtti időszakban a PLAYMOBIL Wiltopia barkács adventi naptár kutatójával együtt tehetsz egy állati utazást a világ körül. Minden nap a világ 23 különböző állatának egyikét fedezheted fel, és fedezheted fel lenyűgöző élőhelyüket. A DIY adventi naptár egyes dobozai egyénileg tölthetők meg. Ha a dobozt kinyitás után megfordítjuk, az adventi időszak alatt egy illusztrált tájképkollázs jön létre az állatok élőhelyeivel. A még nagyobb kreatív szabadság érdekében egy betűket és állatképeket tartalmazó matricás lapot mellékelünk, amellyel az egyes dobozok tetszés szerint díszíthetők. A PLAYMOBIL Wiltopia-sorozata azt képviseli, hogy egy olyan világban nőjünk fel, ahol az állatokat és a természetet megbecsülik és védik, hogy megismerjük és szeressük a világot. A kiegészítő oktató hang- és videotartalmaknak köszönhetően a Wiltopia egyedülálló módon ötvözi a játékot és a tanulást.
Playmobil adventi naptár, amelyet a mellékelt matricás ívvel (pl. a gyermek neve) magad tölthetsz meg és alakíthatsz ki. Megfordítható motívummal a dobozokon: 24 nap után teljes az állatpanoráma!

Wiltopia - Csodálatos a környezet számára
A Wiltopia az első PLAYMOBIL termékcsalád, amely átlagosan több mint 80%-ban fenntartható anyagokból áll. A szelektált műanyaghulladék új életet kap, és anyagforrásként szolgál ehhez a különleges játékvilághoz. Ezáltal nyersanyagokat és különösen a környezetet kíméli. Természetesen minden Wiltopia termék megfelel a megszokott magas biztonsági előírásoknak és a bizonyított PLAYMOBIL minőségnek és tartósságnak.
A csomagolás mérete: 39 x 29 x 8 cm
Anyaga: műanyag

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9710062
Vonalkód:
4008789710062

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl