Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Tanévkezdés, beiskolázás? Nálunk minden iskolaszert megtalálsz, ami az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen! A Minitoys ráadásul a kedvenc mesehőseiddel, rajzfilmes és sorozatos karakterekkel díszített, illetve az ismert márkás tanszereket is nagy választékban kínálja: válassz iskolatáskát, hátizsákot, tolltartót, írószereket, füzeteket áruházunkból, és vidd magaddal a legnépszerűbb kedvenceket a suliba is! _br_A fiúknak és lányoknak egyaránt kínálunk márkás tanszereket, melyeket az általuk kedvelt mesefigurák és sorozatszereplők díszítenek, legyenek akár a legújabb Disney-sorozatok és filmek hősei, vagy akár az Angry Birds, Monster High, Hello Kitty, Star Wars, Pókember, Transformers, Harry Potter, Barbie, Violetta, és sok más jól ismert karakter! _br_Külön menüpontban kínáljuk a raktáron lévő, azonnal megrendelhető, és akár 1-2 napon belül kiszállítható tanszereinket: ha gyorsan szükség van egy vízfesték-vagy filctollkészletre, színes ceruzákra, uzsonnásdobozra, vonalzóra, füzetcsomagra, vagy tolltartóra, itt érdemes keresni! _br_A Minitoys a tanszerek széles választékát kínálva különös figyelmet fordít az képességfejlesztő, oktató-és logikai játékokra is: az idehaza is elismert és egyre népszerűbb Logico Primo és LÜK készletek játékos módon vezetnek be a számolás, a helyesírás, a nyelvtan, az angol vagy német nyelv, a formák, színek, szavak világába._br_Az Akciós iskolaszerek menübe pedig minden vásárlás alkalmával érdemes bekukkantani, és kedvező áron lecsapni egy-egy ott kínált papír-írószer termékre!
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.