Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

A vegyszerek elengedhetetlen kiegészítői a nagyobb medencék karbantartásához. Vegyszer nélkül a víz beopálosodik, bezöldül, s egészségre is ártalmas lehet, fertőzéseket is kaphatunk a vegyszer nélküli vízektől. Ebben a kategóriában kizárólagosan olyan vegyszereket ajánlunk, melyek a legmagasabb színvonalat képviselik Európában. A Steinbach cég több évtizede foglakozik vegyszerek előállításával, s minden termékük a legmagasabb színvonalon, a legszigorúbb előírásoknak és szabványoknak is maximálisan eleget téve készülnek laboratóriumi körülmények között. A vegyszereken nem érdemes spórolni, mert egy nagyobb medence leengedése, újratöltése sokkal többe fog kerülni, mint a rendszeres karbantartás. A vegyszerek használata nem akkor válik fontossá, ha már a víz bezöldül, bealgásodik, hanem ennek a megelőzésére szolgál. A vegyszerek használata az első pillanattól szükséges, nagyon egyszerűen, pillanatok alatt beállítható a víz PH tartalma és a klórszínt. A multi tabletták ezt egy egységben biztosítják.
Találati lista rendezése: Terméknév szerint abc sorrendben - Ár szerint - Megjelenés dátuma szerint
  Kosárba teszem Részletek
Megjelenítve 1-tõl 11-ig (összesen 11 termék) Talált Oldalak:  1 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.