Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

A Tini Nindzsa Teknőcök először 1984-ben, az amerikai Mirage Studios által kiadott Teenage Mutant Ninja Turtles című képregényben szerepeltek. A bűnüldöző teknőcök ötlete egyetlen skiccből született meg, melyet Kevin Eastman készített viccből barátjának Peter Lairdnak. A vicc azonban nem bizonyult rossz ötletnek és egy adó-visszatérítésből származó pénzből és némi kölcsönből Eastman bácsikájától, a két fiatal művész maga adta ki a Nindzsa Teknőcök első képregényét. A mutáns teknőcök eredetileg az 1980-as évek népszerű képregényeinek, a Fenegyereknek, az Új Mutánsoknak, a Cerebusnak és a Rōnin a paródiájaként születtek meg. Napjainkban reneszánszát élik a teknősök, új film is népszerűsíti őket. A szereplők Leonardo A teknőstesók között ő a vezér: gyakran minden türelmére szüksége van, hogy kordában tartsa a többieket. Szecska mester azért is bízta rá a főnökösködést, mert ninjutsuban ő a legerősebb.  Két kardjával minden roszfiúnak félelmetes ellenfél.  Michelangelo A négy tesó közül vitathatatlanul ő a legviccesebb arc, aki folyton szívtaja a többieket. Imádja a videójátékokat, a gördeszkáját és persze a pizzát! Nuncsakujával mesterien bánik, csak a legbátrabbak mernek szembeszállni vele. Donatello A srácok között ő az agy, aki hihetetlen fantáziával találja ki és alkotja meg a legmenőbb kütyüket, fegyvereket és járműveket.  Feltöri a legbonyolultabb kódokat is, áthatol minden tűzfalon: az egyetlen dolog, amit képtelen elérni, az, hogy April felfigyeljen rá.  Hosszú bambuszbottal harcol, aminek a végébe pengét rejtettek. April Átlagos 16 éves lány, aki együtt lóg a barátaival, akikkel videójátékokat játszanak és pizzát falnak – leszámítva, hogy a barátai harci teknőcök.  A csatornában lakó zöld tesók mesterére, Szecskára April is apjaként tekint. Laptopjával járja a várost, és minden furcsa eseményt feljegyez.
Találati lista rendezése: Terméknév szerint abc sorrendben - Ár szerint - Megjelenés dátuma szerint
Megjelenítve 1-tõl 14-ig (összesen 14 termék) Talált Oldalak:  1 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.