Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Ezek a luxus Compact kerámia medencék valóban kivételesen gyönyörűek, időtállóak és minden háznak, kertnek ékei lesznek.A magas színtű technológiák alkalmazásával a falszerkezet rendkívül erős, a kerámia réteget a legmagasabb minőségű vinil-észter gyantával erősítették meg. Ez a teljesen kifinomult technológia finom, tiszta vonalakat ad a medencének, minőségük megfelel a legmagasabb elvárásoknak, a gyönyörű prémium színek egyedi 3D hatásúak, ami csak emel még a medence megjelenésén. A Compact medencék előnyei az időtlen design,a kiváló szilárdság és tartósság, a felhasznált magas minőségű hightech anyagok. Ajánlunk a medencékhez komplett szűrő tisztító berendezéseket, kérjük, fogadják el ajánlásunkat, így biztosan mindig tiszta, gyönyörű medencében tudnak majd fürdeni, és gyönyörködni. Figyelem A rendelés leadásával nem történik meg a medence megrendelése és szállítása, csak befoglalása és a szállítás ütemezése, mivel garanciát csak úgy tudunk vállalni, ha a medencét szakszerűen építik be, amihez szakember szükséges. Ebben is készségesen állunk rendelkezésükre a terepfelmérésben, a hely kiválasztásában, de akár a komplett kivitelezésben is. A medence kialakítása után ellenőrizzük azt, és ha rendben van, a medence kifizetése után történik meg a szállítás. A szállítása közúton, egy erre a célra kialakított szállítójárművökön történik előre egyeztetett időpontban, kilóméter alapú kalkulációban, így arra csak a pontos cím ismeretében tudunk ajánlatot adni, csak irányadásként egy budapesti címre kb 400-500.000 Ft. A medence beemeléséhez emelő daru is szükséges, valamint több ember segítsége is a beemelésben. Egy ilyen típusú medence megtervezése kivitelezése komoly feladat, de érdemes mindent előre jól átgondolni és megtervezni, hisz a végén a kert legszebb része lesz nagyon hosszú távon.
Találati lista rendezése: Terméknév szerint abc sorrendben - Ár szerint - Megjelenés dátuma szerint
Megjelenítve 1-tõl 7-ig (összesen 7 termék) Talált Oldalak:  1 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.